Koncept

Hos Cuisine et Florie – Gourmet smørrebrød & blomsterkunst er konceptet at sælge lækkert mad fyldt med smag, samt blomsterkunst som er tro mod sæsonens udvalg og i særdeleshed levere et godt håndværk.

Udover vores klare synspunkter på vores standard har vi også til hensigt at sælge et produkt hvor alle kan være med – alle skal kunne have råd til et godt stykke smørrebrød og en smuk buket eller plante.

Forretningen har tidligere haft beliggenhed på Gammel Køge Landevej i Valby, men flyttede i september 2020 til det gamle grønttorv – mindre end 1 kilomet fra den gamle butik. Det gamle grønttorv er i dag en moderne bydel med flotte nye boliger, offentlig park og med tiden flere og flere butikker/cafeer.

Vores butik er en sanseoplevelse. Du træder ind i vores butikslokale som præsenterer alle vores smukke krukker og planter samt et udvalg af sæsonens buketter. For enden af vores butikslokale er køkkenet, hvor vi dagligt producerer alt vores Gourmet smørrebrød og desserter, bagværket bliver frisk leveret hver morgen fra vores bager.

Når du træder ind i vores butik og drejer mod højre, finder du vores Café Lounge, her kan du nyde vores mad med udsigt til Grønttorvsparken – Her har vi høflig selvbetjening, men det er dog en god ide at bestille bord, særligt på lørdage.

Blomsterværkstedet, hvor alt binderi arbejdet foregår er beliggende på 1. salen.

På 1. salen har vi også vores private selskabs lokale, her kan man leje sig ind med fuld forplejning, både til møder og fest.